Våre tjenester

Alt innen allmenn tannlegepraksis

TANNLEGE – Vi har behandlet midt-norske tenner i over 20 år. Vi tilbyr alt innen tannlegetjenester som akutthjelp, allmenn tannlegepraksis, behandling av tannlegeskrekk, bleking av tenner, behandling av tannkjøttsyk-dommer, kosmetisk tannpleie, kirurgi, restaurering av ødelagte tenner og tannsmykke. Kort sagt tannlegetjenester som dekker alle behov.

Mange kvier seg for å gå til tannlege, men våre tannleger har lang erfaring med behandling av tannlegeskrekk. Vi kan også tilby 10% generell rabatt til alle som er medlem i TOBB.

Ønsker du pris på tannlegetime hos oss, sjekk våre priser.

AKUTTHJELP – hver dag 365 dager i året v/tannpine, sterke smerter

ALLMENNTANNLEGEPRAKSIS
– Fyllingsterapi ved karies (hull).

ROTFYLLING – Rotbehandling.

KIRURGI – Hos oss har vi egen oralkirurg ansatt. Dersom du har fått henvisning til kirurg fra din tannlege eller lege, kan vi gjøre jobben for deg. Vi har direkte oppgjør med NAV.  Omfatter tjenester som implantatbehandling, fjerning av alle visdomstenner, rotspisskirurgi, bløtvevskirurgi.

BEHANDLING AV TANNKJØTTSYKDOMMER – Tannløsning, profylakse,
periobehandling, fjerning av tannsten.

BEHANDLING AV TANNLEGESKREKK – Hver tiende nordmann lider av tannlege-skrekk, men i dag kan vi tilby mye hjelp og lindring for den som er redd. Flinke, dyktige behandlere, premedisinering(beroligende), lystgass, psykologitjeneste. Våre tannleger og tannpleiere har lang erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Vår jobb er å gjøre ditt besøk hos tannlegen så behagelig som mulig. Dersom ønskelig kan vi benytte lystgass under behandling.

IMPLANTAT – Vi erstatter ødelagte tenner, og setter inn nye implantater. Har du mistanke om at du har sakdde tenner, ta kontakt for konsultasjon.

KRONE – BROBEHANDLING – FASETTER

RESTAURERING AV ØDELAGTE TENNER

TANNPROTESER – GEBISS

KOSMETISK (ESTETISK) TANNPLEIE

TANNSMYKKER

BITTSKINNER VED SMERTER I KJEVELEDD & TANNGNISSING

BLEKING AV TENNER

TANNPLEIE – Forebyggende tannhelse. Tannpleieren kan gjøre tannrens, undersøkelse og røntgen av dine tenner. Dersom du har behov for vedlikehold og rens, kan det være like fornuftig å booke time med våre tannpleiere, som hos tannlegen.

TANNLEGEVAKT i Trondheim – Vi kan tilby akutthjelp 365 dager i året.

Alle våre pasienter skal føle seg trygge på at vi gjør de nødvendige hygiene- og sikkerhetstiltak for å eliminere smittefare. Ved alle behandlinger benyttes engangsutstyr, som kastes etter bruk.

Bestill time