TENNENE DINE

Noe av det kjæreste vi mennesker har er tannhelsa vår. Den følger oss fra den dagen vi blir født og gjennom hele livet. Heldigvis har vi dyktig tannhelsepersonell.
Trondheim Tannhelsesenter A/S ble etablert i 1992.

Vi tilbyr Studentrabatt, TOBB-rabatt, firmaavtaler og utvidet åpningstid samt akutthjelp 365 dager i året. Tannhelsesenteret har mange tannhelsesekretærer, 7 tannleger, 3 tannpleiere og en oral kirurg.
Trondheim Tannhelseseter A/S ligger sentralt i sentrum på Leuthenhaven(nær Trondheim Torg).Klinikken har nytt og moderne utstyr. Lett adkomst for rullestolbrukere.

Våre medarbeidere har høy faglig kompetanse med fokus på å ivareta pasientens tannhelse.
Trondheim Tannhelseseter A/S er medlem av NOFOBI som vil ta imot redde pasienter på beste måte. En av ti nordmenn lider av tannlegeskrekk. Vi tar godt vare på pasientene og kan tilby premedisinering før behandlingen begynner eller lystgass under selve behandlingen.

Toppen Tannhelsesenter A/S åpnet oktober 2012 på Sirkus Shopping. Her har vi tannhelsesekretærer, 4 tannleger, 2 tannpleiere og en oralkirurg. Det er 3 timers gratis parkering i kjelleren og heis opp til klinikken i 4 etasje

Begge klinikkene har godkjenning fra HELFO.