Tannpleier Gülsen Kara

Gülsen er utdannet tannpleier fra Universitetet i Tromsø med autorisasjon fra 2010, og har jobbet hos oss siden endt utdanning. Hennes arbeidsoppgaver består i å ta undersøkelser med røntgenbilder, diagnostisere karies, sette bedøvelse ved behov, fjerne tannstein og misfarging samt rense tenner. I tillegg driver hun forebyggende behandling av tannkjøttsykdommer som gingivitt og periodontitt. Hun gir også gode råd og veiledning om tannhelse ved særlige utfordringer som f.eks. kronisk sykdom, røyking eller bruk av snus.

Gülsen er også godt informert om HELFO’s regelverk og retningslinjer gjeldende refusjon av utgifter til tannbehandling. Dersom du er berettiget refusjon fra HELFO vil du bli informert om dette.

Gülsen er både medlem i Den Norske Tannpleierforeningen samt lokalforeningen og er til enhver tid faglig oppdatert innen tannbehandling.

Hva liker du best med jobben din?
Svar: «Det beste ved å være tannpleier er at du er spiller en viktig samfunnsrolle ved å skape bevisstgjøring omkring verdien av god tannhelse, ved å oppdage, behandle og forebygge sykdom slik at pasienten bedre kan ivareta egen tann-og munnhelse. «